Kongostraat 42 |  9000 Gent | 09 265 78 40 | info@in-gent.be
Terugkeren naar de startpagina

Aanvraagfomulier informatieve documenten

Gegevens van uw dienst of organisatie
Adres van de organisatie
Samenwerkingsovereenkomst
Gegevens van de contactpersoon
Gegevens over het te vertalen document
Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van deze woorden zodat de vertaler ze goed kan vertalen (vb. zorgcoördinator, trajectbegeleider...)

Opgelet: wij aanvaarden enkel teksten met bestandstype doc of docx. De vertalingen worden per pagina aangerekend. Hierbij rekenen wij op een standaardlettertype - en grootte (Verdana 11) en pagina's in A4 formaat. Alvast bedankt om hier rekening mee te houden.

Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: doc docx.
Bestanden moeten kleiner zijn dan 2 MB.
Toegestane bestandstypen: doc docx.

Vooraleer we aan de vertaling beginnen, controleren wij of de brontekst vlot vertaalbaar is. Dit houdt in dat wij u passages kunnen aanwijzen die bij vertaling voor dubbelzinnige of foute interpretaties kunnen zorgen. Zo bieden we u de kans om enkele aanpassingen in de Nederlandse tekst te maken om de kwaliteit van de geleverde vertalingen te bevorderen.

Wij verwerken uw persoonsgegevens conform het privacybeleid van IN-Gent vzw. Uw gegevens worden enkel gebruikt om de communicatie over onze diensten op een vlotte manier te laten verlopen. U kan ten allen tijde uw toestemming hiervoor intrekken of uw andere rechten doen gelden. Neem daarvoor contact op met uw dossierbeheerder en/of gdpr@in-gent.be.

Sluiten