Kongostraat 42 |  9000 Gent | 09 265 78 40 | info@in-gent.be

Ingrediënten tot succes in opleiding en werk

Ondersteun je volwassen anderstalige nieuwkomers in hun zoektocht naar opleiding en werk? Wil je uitwisselen over welke drempels nieuwkomers ervaren en hoe ze deze weten om te buigen tot opportuniteiten? Wil je weten hoe je als medewerker, als opleidings- of onderwijsinstelling succeservaringen kan verhogen? Dan is deze vorming ‘Ingrediënten tot succes in opleiding & werk’ iets voor jou!

Laat je tijdens de workshop inspireren door de persoonlijke verhalen van de Ambassadeurs en hun opleidings- en werkplek. Via de getuigenissen (h)erken je de ingrediënten waardoor anderstalige nieuwkomers doorzetten en hun professioneel doel bereiken. 

Wat leer je tijdens deze workshop?

  1. Je (her)kent de drempels & obstakels die nieuwkomers ervaren in opleiding & werk.
  2. Je kent succesfactoren die drempels ombuigen tot opportuniteiten.
  3. Je verhoogt je skills om talent te detecteren en tot ontplooiing te laten komen.

Voor wie is deze workshop?

Voor traject- en procesbegeleiders, ondersteuners, consultenten en HR-medewerkers van Gentse organisaties, opleidingscentra en (hoger)onderwijsinstellingen.

 

Kies voor deze vorming op maat.

Deze workshop geeft je verschillende tools om successen voor nieuwkomers in opleiding en werk te verhogen . Heb je zeer specifieke noden of wil je graag een persoonlijk traject uitbouwen en je team betrekken? Dan kan je ook kiezen voor een vorming op maat van jouw organisatie of onderwijsinstelling.

 

Praktische informatie

  • Begeleider: Caroline Mathys. Caroline heeft meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van organisaties in hun diversiteitsbeleid en het samenwerken met (hoger opgeleide) volwassenen met migratieachtergrond (o.a. Ambassadeurs IN-Gent).
  • Meer informatie? Of wens je deze vorming aan te vragen? Mail naar toegankelijkheid@in-gent.be.

 

Sluiten